Vi är en del av lösningen

Social hållbarhet

Över en halv miljard människor är beroende av korallreven för mat, inkomst och skydd och Bali är en av flera öar där korallrevens betydelse är kritisk för invånarna. Korallreven fungerar som en essentiell inkomstkälla utav turism och mat men även som som vågbrytare och skydd för att minska effekterna av stormar och tsunamier i kustområden. Att återuppbygga de döende korallreven är alltså avgörande för människornas överlevnad!


CoReefs verksamhet är särskilt betydelsefull idag då Balis ekonomiska överlevnad hamnat under tryck till följd av COVID-19 pandemin. Genom att köpa koraller stödjer vi Adopt A Corals organisation som i sin tur arbetar med Indonesiens samordnande ministerier för sjöfart och marina frågor. Genom att bygga upp artificiella rev och återställa befintliga rev runt om Bali ger vi tillsammans en hållbar inkomstkälla som särskilt behövs i det lokala området under COVID-19 pandemin.

Hur fungerar det?

Lägger en beställning!


Vi tar emot din order och tar kontakt med vår samarbetsparner Adopt a Coral. 


Korallen planteras!


Först planteras din korall i grunt vatten så den kan få bästa förutsättningen att växa sig stark tack vare solsken. Detta sker utanför norra Bali, Indonesien. 

Korallen är i goda händer.


Lokala fiskare som arbetar med Adopt a Coral har nu planterat din korall och ser till att den mår bra.

Välkomen till familjen!


Efter din korall har vuxit till sig är det nu dags att bli del av ett större rev. Här får den nya kompisar och kommer trivas helt underbart.